Anna jännittyneille lihaksillesi vapaapäivä ja varaa aika hierontaan. Palvelemme asiakkaitamme vuosien kokemuksella klassisessa hieronnassa sekä urheiluhieronnassa. Tarjoamme myös hyvinvointivalmennusta, johon sisältyy Firstbeat hyvinvointianalyysi.

Tietoja meistä, hieronnasta ja hyvinvointivalmennuksesta


Olemme hieronnan ja hyvinvoinnin ammattilaisia vuosien tuomalla kokemuksella. Asiakkainamme on työikäisiä, eläkeläisiä, nuoria, urheilijoita sekä erityistä hoitoa terveydentilansa vuoksi tarvitsevia. Jokaista hoidamme yksilöllisesti. Hieronta on klassista sekä urheiluhierontaa. Hyvinvointivalmennus perustuu ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimiseen ja yksilöllisen suunnitelman tekemiseen. Apuna hyvinvoinnin kartoituksessa on luotettava Firstbeat hyvinvointianalyysi, jossa asiakkaan syketietoja mitataan 3 vrk:tta.

Teemme myös yrityskäyntejä, joten jos yrityksesi/työpaikkasi on kiinnostunut, ota yhteyttä.


Anna-Kaisa Moilanen (koulutettu hieroja/urheiluhieroja/hyvinvointivalmentaja)

Jari Salmi (koulutettu hieroja/urheiluhieroja) 


Hieronnalla on monia hyviä vaikutuksia:

* laukaisee lihasjännitystä * vähentää lihaskipua * lievittää päänsärkyä ja huimausta * parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa * nopeuttaa palautumista urheilusta * palauttaa normaalit liikelaajuudet ja suorituskyvyn * rentouttaa ja lievittää stressiä * tekee hyvän olon